ELKONOR – ny nasjonal rammeavtale til Skagerak Consulting

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

ELKONOR har valgt Skagerak Consulting som samarbeidspartner innen rekruttering.

ELKONOR er en medlemseid kjede som består av 195 uavhengige elektrikerbedrifter. Kjeden har elektrikerbedrifter i alle markedssegmenter – privat, borettslag, bedrift, offentlig, industri og offshore.

Daglig leder Morten Ruud sier at rammeavtalen innen rekruttering kom som en naturlig følge av at ELKONOR moderniseres og trenger gode rådgivere innen et av de viktigste områdene for å lykkes, nemlig å ansette dyktige medarbeidere.

Partner og seniorrådgiver i Skagerak Consulting, Odd-Arne Krogstad er prosjektleder og avtaleansvarlig. «Jeg er stolt over at ELKONOR valgte Skagerak Consulting. Selskapets størrelse og kapasitet, at vi dekker hele landet samt bransjeerfaring var trolig avgjørende for at de valgte oss», sier han videre.

Vi gleder oss til å jobbe med ELKONORs medlemmer i tiden framover.

Her kan du lese mer om ELKONOR og hvilketjenester de kan tilby: ELKONOR

Har du har relevant erfaring og kunne tenkt deg en jobb hos ELKONOR, eller ønsker du å vite mer om denne eller andre rammeavtaler innen rekruttering, ta kontakt med Odd-Arne Krogstad.

OM SKRIBENTEN

Odd-Arne Krogstad

Odd-Arne er partner/seniorrådgiver innen executive search i Skagerak Consulting. Hans rådgiverkarriere startet i 2007, og har opparbeidet seg bred erfaring innen en rekke bransjer. Har selv erfaring fra stillinger som administrerende direktør, salgs-/markedsdirektør, markedssjef, salgssjef, distriktssjef og kjedeleder. Denne bakgrunnen gjør at han vet hvordan det er å ha på seg skoene, hvor viktig det er å gjennomføre gode og riktige rekrutteringsprosesser. Odd-Arne er en omgjengelig, engasjert, strukturert og målrettet rådgiver - med en god porsjon energi. Hans varemerke er å få oppgavene gjort og med et smil.