Årets hodejeger 2021

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Vår daglig leder Erik Aasmundtveit er kåret til Årets Hodejeger 2021 i årets Finn jobb Awards.

Juryens begrunnelse for utnevnelsen var at han gjennom mange år har vært en markant skikkelse i rekrutteringsmiljøet og nyter god respekt både blant kunder og konkurrenter. Under hans ledelse har Skagerak Consulting blitt et av landets største selskaper innen leder- og spesialistrekruttering. Det ble også lagt vekt på at han legger ned en stor innsats både for kunder, kandidater og kollegaer. Han deler alltid og støtter når noen trenger hjelp. Erik ble av juryen omtalt som en menneskekjenner med stort engasjement. Kandidater føler det som trygt å komme til ham på intervju. Han oppleves som imøtekommende og fleksibel, men også grundig når det gjelder å sikre en god prosess og et godt resultat.

Det er, ifølge juryen, ikke uten grunn at kandidater som selv ikke fikk jobben, blir kunder. I tilbakemeldinger fra kunder og kandidater får Erik meget gode tilbakemeldinger på kvalitet, engasjement, kundeopplevelse og leveringsevne. Dette mener juryen er grunnen til at han har vært på topp nivå i 20 år og at kunder hele tiden kommer tilbake med nye oppdrag.

Finn jobb Awards er en prisutdeling som har til hensikt å hedre de beste prestasjonene innen HR- og rekrutteringsbransjen. Det deles ut priser i fire kategorier: Årets Rekrutteringsbyrå, Årets Hodejeger, Årets HR-avdeling og Årets Kampanje. Juryen besto av Kristin Skogen Lund (Schibsted Media Group), Sven Kinden Iversen (HR Norge), Monica Hammer (Finn.no) og Einar Stolpe Karlsen (Publicis Media Norge).

Kåringen skjedde i forbindelse med arrangementet the Hunt 2021. The Hunt regnes for å være Norges største bransjesamling for personer som jobber innen HR- og rekrutteringsbransjen.

OM SKRIBENTEN

Tom R. Gogstad

Tom er partner i Skagerak Consulting og har mer enn 15 års erfaring som rådgiver. Han er utdannet siviløkonom og er en erfaren rådgiver som blant annet jobber med prosjekter innen forretningsutvikling, strategi, kvalitet, bærekraft og rekruttering.