Rekruttering

Rekruttering i Agder

På Kristiansandskontoret er vi klare til å bistå med rekruttering av din neste kollega, enten du ønsker en A til Å-rekrutteringsprosess eller kun trenger hjelp til deler av prosessen. Vi bistår med å finne og velge den rette leder eller spesialisten til din bedrift.

Vi tar gjerne et uforpliktende møte og presenterer hva vi kan gjøre for dere.

Skagerak Consulting AS er et av Norges ledende selskaper innen rekruttering og rådgivning. Vi jobber med private og offentlige virksomheter i hele Agder og har god oversikt over lokalt arbeidsmarked og potensielle kandidater. Via vårt nasjonale nettverk kan vi hente kompetanse til Sørlandet. Enten du trenger nye ledere, fagspesialister eller styremedlemmer, finner vi godt kvalifiserte og egnede kandidater som kan styrke laget ditt.

Du er i trygge hender. Våre rådgivere har selv vært ledere, og har lang rådgivningserfaring innen rekruttering, organisasjon og ledelse. I dialog med dere avdekker vi behovet for kompetanse slik at vi kan skreddersy en god rekrutteringsprosess og finne frem til kandidater som passer – og minimere risikoen for feilansettelse.

Rekruttering og rådgivning i Agder - Skagerak Consulting


Slik hjelper vi din bedrift

Vi tilbyr ulike rekrutteringsprosesser som annonsert rekruttering og direkte søk/kontakter kandidater (headhunting). Kombinasjoner av disse er vanlig.  Vi bistår også i utvelgelse av interne kandidater fra egen organisasjon. Som arbeidsgiver kan du være trygg på at vi representerer deg og din virksomhet på en proff og personlig måte. Vi vektlegger kvalitet i alle ledd i prosessen og bestreber oss på at alle kandidater har en god opplevelse enten de får jobben eller ikke.

Anerkjente testverktøy  

Rekrutteringsprosessen inkluderer bruk av arbeidspsykologiske testverktøy som personlighetstester, evnetester og eventuelt ferdighetstester, som sammen med biografisk informasjon, intervjuer og referanseintervjuer, gir oss et best mulig bilde av kandidatene. Dette reduserer risikoen for feilansettelse og sikrer at de beste kandidatene velges til jobben.

Skagerak Consulting benytter AON som leverandør av anerkjente arbeidspsykologiske testverktøy. Testene er DNV godkjente og alle våre rådgivere er sertifiserte brukere.

Metodikk og nettverk

Vår styrke ligger i en velprøvd metodikk, grundige prosesser og et stort og bredt nettverk innen en rekke fagområder og bransjer.

Du bestemmer selv hvor mye vi skal gjøre

Vi kan gjennomføre hele ansettelsesprosessen fra kravspesifikasjon til oppfølging av den som blir ansatt, eller vi kan gjøre delprosesser underveis. Eksempelvis er det mange som benytter oss til kvalitetssikring ved valg blant finalekandidater.

Vi gjennomfører prosesser innen områdene:

  • Topplederrekruttering / executive search
  • Leder- og spesialistrekruttering
  • Kandidatvurderinger / sluttvurdering
  • Styrerekruttering
  • Management audit / vurdering av lederteam
  • Karriereveileding

Behov for støtte til rekrutteringsprosesser eller ta et møte?

Book et møte nå!

Ta kontakt med en av våre rekrutteringsrådgivere i Agder