Ønsker du spennende styreverv?

Styreverv - ønsker du spennende styreverv?

Leder og organisasjonsutvikling

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med utvikling.

Hva gjør vi

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Strategi og virksomhetsutvikling

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med utvikling.

Hva gjør vi

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

I en verden som stadig utvikler seg og utfordrer status quo, er det viktigere enn noensinne å ha kompetente og engasjerte individer som er villige til å ta på seg lederroller i organisasjoner og samfunn. Enten du er en erfaren leder som søker nye muligheter eller en ambisiøs nykommer som ønsker å gjøre en forskjell, har vi gode nyheter for deg. Vi har opprettet en spennende mulighet for deg til å registrere deg i vår styredatabase og være en del av den fremtidige endringen!

Hvorfor er det viktig å ha en styredatabase?

Styreverv spenner over et bredt spekter av bedrifter og organisasjoner. Med en effektiv styredatabase kan organisasjoner søke etter kompetente kandidater som passer deres behov og verdier.

Vår nye styredatabase er ikke bare et verktøy for bedrifter og organisasjoner; det er også en plattform for potensielle kandidater som deg selv. Ved å registrere deg i vår database, åpner du døren til spennende muligheter for personlig og profesjonell vekst. Du kan bli en pådriver for endring, en kilde til innovasjon og en beslutningstaker som påvirker organisasjoners suksess.

Hvem bør registrere seg i vår styredatabase?

Vi ønsker å oppfordre en mangfoldig gruppe enkeltpersoner til å registrere seg i vår database. Uansett om du har tidligere erfaring som styremedlem eller ønsker å begynne din reise som en styrekandidat, er du velkommen til å delta.

Vi ser etter:

Erfarne ledere: De som har en dokumentert historie med vellykkede lederroller og ønsker å dele sin ekspertise i styresammenheng.

Nye talenter: Ambisiøse individer som har en lidenskap for endring og ønsker å starte sin karriere i styrearbeid.

Mangfold og inkludering: Vi oppfordrer sterkt en mangfoldig gruppe mennesker til å registrere seg, inkludert kvinner, minoriteter, unge profesjonelle og personer med ulik bakgrunn og erfaring.

Hvordan registrerer du deg i vår styredatabase?

Registrering i vår styredatabase er en enkel prosess. Besøk vår nettside skc.no og følg registreringsinstruksjonene. Du vil bli bedt om å oppgi informasjon om din erfaring, kompetanse og preferanser, slik at vi kan matche deg med passende styreoppdrag. Registreringen er gratis og gir deg tilgang til en verden av muligheter.

Fremtiden ligger foran oss, og vi vil ha deg med på reisen!

Vi er fast bestemt på å bygge en sterkere, mer inkluderende og mer innovativ fremtid. Vår styredatabase er et viktig skritt i retning av dette målet. Vi oppfordrer deg til å registrere deg i dag og bli en del av vårt voksende samfunn av engasjerte kandidater og organisasjoner som ønsker å forme fremtiden sammen.

OM SKRIBENTEN

Lisbeth H. Holen

Lisbeth er Seniorrådgiver i rekrutteringsgruppen i SkC og er tilknyttet vårt kontor i Kristiansand. Hun jobber med rekruttering av ledere og spesialister til de fleste bransjer i Sør-Norge. Hun jobber også med karriere – og omstillingsarbeid, spesielt i forbindelse med nedbemanninger eller endringer i en bedrift, og har mye erfaring med rekruttering av minoriteter.