Skagerak Consulting et av Norges beste rekrutteringsbyråer

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

I konkurransen Finn Jobb Awards 2021 ble Skagerak Consulting rangert som et av Norges tre beste rekrutteringsbyråer. Dette, sammen med at Erik Aasmundtveit ble kåret til årets hodejeger, viser at selskapet har fått en solid posisjon i markedet. Vi er stolte over denne anerkjennelsen og ikke minst stolte over våre rådgivere og den gode jobben de gjør.

I nominasjonen som ligger til grunn for at Skagerak Consulting ble finalist i kampen om tittelen Årets Rekrutteringsbyrå, ble det blant annet trukket fram selskapet i dag er blant landets ledende og største lederrekrutteringsselskaper og er leverandør til de største og mest krevende kundene i landet. Selskapet er kjent for dyktige og erfarne rådgivere som selv har ledererfaring og som yter ekstra innsats for kundene. Dette gjør at kundene kommer tilbake gang etter gang.

Det ble også lagt vekt på at selskapet har satset offensivt under koronaperioden. Mens andre selskap har slitt, har Skagerak Consulting det siste året vokst med 9 nye seniorrådgivere innen rekruttering. Man har også flyttet inn i nye og større lokaler på Karl Johans gate i Oslo og Baneheia Park i Kristiansand.

Juryen la også vekt på tilbakemeldinger fra kunder og kandidater. Konstruktive, ryddige, god forståelse for selskapet og stillingen, metodiske, høy kompetanse, proaktive, seriøse, profesjonelle og faglig dyktige var noen av de ordene kundene brukte for å beskrive Skagerak Consulting og selskapets rådgivere.

Som selskap er vi selvfølgelig veldig stolte over å være en av de tre nominerte til årets beste rekrutteringsbyrå. De to andre selskapene som var med i finalerunden var Manpower og AC. Det var Manpower som stakk av med seieren og dermed tittelen som Årets Rekrutteringsbyrå. Vi gratulerer så mye!

OM SKRIBENTEN

Tom R. Gogstad

Tom er partner i Skagerak Consulting og har mer enn 15 års erfaring som rådgiver. Han er utdannet siviløkonom og er en erfaren rådgiver som blant annet jobber med prosjekter innen forretningsutvikling, strategi, kvalitet, bærekraft og rekruttering.