Trenger du en internasjonal rekrutteringspartner innen executive search?

Leder og organisasjonsutvikling

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med utvikling.

Hva gjør vi

Rekruttering

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med rekruttering.

Rekruttering

Strategi og virksomhetsutvikling

Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter med utvikling.

Hva gjør vi

Del

Facebook iconLinkedIn iconMail icon

Skagerak Consulting er partner i Lense & Lumen Advisory Group

Vi i Skagerak Consulting er et av Norges største selskaper innen executive search, og vi representerer Lense & Lumen Advisory Group i Norge. Dette gir deg som kunde av Skagerak Consulting et fantastisk tilfang av kandidater fra Norden, Europa, Asia og store deler av verden. Vi har i dag representanter i 24 land. Vi har gjennom de siste årene sett at det har blitt mer og mer populært for norske bedrifter å hente inn ledere og fagkompetanse fra Europa. Med 2,6% arbeidsledighet i Norge (jan 2024), må vi ut i det internasjonale markedet, og da er våre lokale partnere meget gode å ha. Hvis man ønsker en kandidat fra Sverige, Danmark, Tyskland eller USA, kan vi koordinere oppdraget og levere meget kvalifiserte kandidater inn i det norske markedet. Ønsker du å ansette dine egne medarbeidere i Norden, Europa, Asia eller USA, kan vi utnytte det samme partnerskapet.

Vi i Skagerak Consulting kjenner det norske markedet meget godt, vi koordinerer rekrutteringen og bistår våre internasjonale partnere med kunnskapen om markedet i Norge og våre kunder. Våre internasjonale partnere kjenner sitt hjemmemarked meget godt, og alle er i toppsjiktet når det gjelder executive search. De har sitt nettverk innen de fleste ulike bransjer og solid kontroll på sin kandidatbase. Dette gir deg som vår kunde trygghet på at dine prosesser utenfor Norge er godt ivaretatt og fulgt opp av oss.

Skagerak Consulting er en av partnerne i den internasjonale virksomheten Lense & Lumen Advisory Group. Lense & Lumen består av 15 executive search-selskaper som opererer i Skandinavia, Tyskland, Belgia, Nederland, Spania, Italia, Sveits, Storbritannia, Tsjekkia, USA, Kina, Singapore og Sør-Afrika. Alle L&L-partnere er ledende innen sine markeder og tilbyr en profesjonell, kompetansebasert og strukturert executive search-prosess. Vil du høre mer om internasjonal rekruttering, ta kontakt med skribenten eller en av våre 34 seniorrådgivere i det norske markedet.

Les mer om vårt samarbeid med Lens & Lumen Advisory Group her og vår internasjonale webside her.

OM SKRIBENTEN

Odd-Arne Krogstad

Odd-Arne er partner/seniorrådgiver innen executive search i Skagerak Consulting. Hans rådgiverkarriere startet i 2007, og har opparbeidet seg bred erfaring innen en rekke bransjer. Har selv erfaring fra stillinger som administrerende direktør, salgs-/markedsdirektør, markedssjef, salgssjef, distriktssjef og kjedeleder. Denne bakgrunnen gjør at han vet hvordan det er å ha på seg skoene, hvor viktig det er å gjennomføre gode og riktige rekrutteringsprosesser. Odd-Arne er en omgjengelig, engasjert, strukturert og målrettet rådgiver - med en god porsjon energi. Hans varemerke er å få oppgavene gjort og med et smil.